Rudarsko-geološko-naftni zbornik : glasilo Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Udruge hrvatskih rudarskih inženjera = The Mining-Geological-Petroleum Engineering Bulletin (Rudarsko-geološko-naftni fakultet, 2006)
Časopis obavljuje znanstvene i stručne radove iz područja prirodnih i tehničkih znanosti.