Entomologia Croatica : glasilo Hrvatskog entomološkog društva s međunarodnom recenzijom = Croatian entomological society official journal with international review (Hrvatsko entomološko društvo, 2009)
Časopis koji objavljuje znanstvene radove iz entomologije.