Avec Putnik Zagreb á travers la Yougoslavie - Bis, Ferdo (Putnik, 1960)
Sadržaj: antički stup s prikazom anđela na kapitelu u prvom planu, te dvije brodice uz obalu. U drugom planu stilizirani, kolažni prikaz mjesta uz more sa otocima te veliko sunce iznad.