Hrvatske vode : časopis za vodno gospodarstvo = water management journal (Hrvatske vode, 2013)
Interdisciplinarni časopis kojemu je osnovna zadaća informiranje stručne i znanstvene javnosti o najnovijim dostignućima na području gospodarenja vodama kroz mnogobrojne znanstvene i stručne članke.