[Drugi svjetski rat]. [Partizanski pokret] : [Slikovni plakati] (Mariborska tiskarna ; Tiskala "Partizanska tiskarna" ; Štamparija "Primorski vjesnik", 1941)
Slikovni plakati nastali u vrijeme partizanskog pokreta na prostoru Jugoslavije na hrvatskom i slovenskom, rjeđe na njemačkom jeziku