[Drugi svjetski rat]. [Partizanski pokret] : [Crteži, parole, slike i razni tiskani materijali] (Državna štamparija ; Prop. odjel okr. NOO-a, 1941)
U skupini G3 okupljena je raznolika građa iz razdoblja partizanskog pokreta u Jugoslaviji 1941. - 1945.