Medianali : međunarodni znanstveni časopis za medije, novinarstvo, masovno komuniciranje, odnose s javnostima i kulturu društva (Sveučilište u Dubrovniku, 2009)
Časopis za medije, novinarstvo, masovno komuniciranje, odnose s javnostima i kulturu društva.