Kulturna baština : časopis za pitanja prošlosti splitskoga područja (Društvo prijatelja kulturne baštine, 2011)
Godišnjak donosi članke iz opće prošlosti Splita i njegova okruženja, arhitekture, urbanizma, arheologije, zaštite spomenika, likovne i glazbene umjetnosti, književnosti te vijesti o djelovanju Društva i njegovih eminentnih članova.