Pravni vjesnik : časopis za pravne i društvene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku = journal des sciences juridiques et sociales Faculte de droit, J.J. Strossmayer d'Osijek = Journal of law and social sciences of the Law Faculty of University Josip Juraj Strossmayer in Osijek (Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Pravni fakultet Osijek, 2007)
Časopis koji objavljuje znanstvene članke iz pravnog područja.