Pravni vjesnik časopis za pravne i društvene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku = journal des sciences juridiques et sociales Faculte de droit, J.J. Strossmayer d'Osijek = Journal of law and social sciences of the Law Faculty of University Josip Juraj Strossmayer in Osijek - Pravni fakultet (Osijek) (Osijek : Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Pravni fakultet Osijek, 2007)
Časopis koji objavljuje znanstvene članke iz pravnog područja.
Pristup : World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.32(2016): časopis za pravne i društvene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
God.1(1985) urednik: Krunoslav Olujić; od god.2(1986): Vladimir Ljubanović; od god.7(1991): Zvonko Lauc; god.11(1995): Vladimir Ljubanović; od god.12(1996): Josip Vrbošić; god.17,br.1/2(2001): Damir Klasiček; od god.17,br.3/4(2001): Vlado Belaj; od god.20,br.3/4(2004): Vladimir Ljubanović; god.24(2008): Zvonimir Lauc; od god.25(2009): Igor Bojanić; od god.30(2014): Boris Bakota; od god.32,br.3/4(2016): Ivana Tucak.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema god.32,br.3/4(2016) ; zadnji opis prema god.36,br.3/4(2020) dana: 1.2.2021.
Keywords: Pravo -- Serijske publikacije