Historijski zbornik (Zagreb : Povijesno društvo Hrvatske, 2010)
Časopis koji objavljuje radove s područja historiografije.
Pristup: Wolrd Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1(1948) urednik: Jaroslav Šidak; god.29/30(1976/77): Mirjana Gross; od god.31/32(1978/79): Jaroslav Šidak; od god.35(1985)-god.50(1997): Ivan Kampuš; od god.51(1998)-god.61,br.1(2008): Ivica Prlender.
Opis prema vol.73,no.2(2020) ; zadnji opis prema vol.75,no.1(2022) dana: 23.1.2023.
Keywords: Povijest -- Serijske publikacije