Review of psychology international journal of Croatian Psychological Association - Hrvatsko psihološko društvo (Zagreb) (Jastrebarsko : [Naklada Slap], 2006)
Časopis koji objavljuje znanstvene članke iz područja psihologije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(1994) urednik: Vladimir Kolesarić; od vol.11(2004)-vol.12(2005): Alija Kulenović.
Opis prema vol.23,no.1/2(2016) ; zadnji opis prema vol.24,no.1/2(2017) dana: 25.9.2019.
Keywords: Psihologija -- Serijske publikacije