L'eau - Desplaces, Louis; Lancret, Nicolas (Paris : La veuve de F. Chereau, 1727)
Grupa djevojaka i mladića prikazana je u ribolovu.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: L des places Sculp.; l.d. ispod prikaza otisnuto: N.Lancret pinxit.; s. ispod prikaza otisnuto: L'EAU // Tiré du Cabinet de Monsieur le Premier. // A Paris chez la Veuve de F. Chereau graveur du Roy rüe St.Jacques aux deux pilliers d'Or Avce Privilege du Roy; l.d. ispod otisnuto: L'Eau produit dans...fois l'utile & l'agréable; d.d. ispod otisnuto: De Poissons différens...se voil pris.; d.g. ugao lista crvenom olovkom: 22; sredina uz donji rub lista crvenom olovkom nečitki inicijali.
Literatura: Thieme/Becker sv. 9, str. 144.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Bakrorezi; Bakropisi