Povijesni zbornik : godišnjak za kulturu i povijesno naslijeđe (Filozofski fakultet u Osijeku, 2012)
Interdisciplinarni znanstveni časopis koji objavljuje znanstvene i stručne priloge s područja povijesnih i srodnih humanističkih znanost