Povijesni zbornik godišnjak za kulturu i povijesno naslijeđe (Osijek : Filozofski fakultet u Osijeku, 2012)
Interdisciplinarni znanstveni časopis koji objavljuje znanstvene i stručne priloge s područja povijesnih i srodnih humanističkih znanost
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.