Život i škola : časopis za teoriju i praksu odgoja i obrazovanja (Filozofski fakultet u Osijeku : Učiteljski fakultet u Osijeku, 2007)
Časopis objavljuje radove iz predškolskog odgoja, školske i visokoškolske izobrazbe.