Život i škola časopis za teoriju i praksu odgoja i obrazovanja (Osijek : Filozofski fakultet u Osijeku : Učiteljski fakultet u Osijeku, 2007)
Časopis objavljuje radove iz predškolskog odgoja, školske i visokoškolske izobrazbe.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.59,br.29=1(2013) glavna urednica: Anđelka Peko; od god.65,br.1/2(2019): Vesna Mlinarević; od vol.67(2021): Edita Borić.
Publikacija u formatu PDF.
Opis prema vol.65(2019) ; zadnji opis prema vol.67,no.2(2021) dana: 19.5.2022.
Keywords: Školstvo -- Serijske publikacije; Pedagogija -- Serijske publikacije