Portrait d'un Simple Pandour de Sclavonie arrivé en Silesie en 1741. - Engelbrecht, Martin ([Augsburg] : Martin Engelbrecht, 1742)
Na prikazu je naoružani muškarac u uniformi pandura, koji stoji ispred kuće i puši lulu.
Ispod prikaza otisnuto: Portrait d'un Simple... n'annoncent point d'amis.; l.d. ispod teksta otisnuto: C.P.Maj.; signatura otisnuta d.d. ispod teksta: Mart. Engelbrecht excud. A. V.
A. V. oznaka da je djelo izdano u Augsburgu.
Papir oštećen tako da su mjere otiska neprecizne.
Literatura : Thieme/Becker, sv. 10., str. 534.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi; Bakropisi