Le Theis sous l'arbre - Engelbrecht, Martin ([Augsburg] : Martin Engelbrecht, 1742)
Na prikazu je muškarac koji sjedi ispod drveta i puši lulu.
Ispod prikaza otisnuto: 66 // Le Theis sous...longtems ne biaise.; l.d. ispod teksta otisnuto: C.P.Maj.; signatura otisnuta d.d. ispod teksta: Mart. Engelbrecht excud. A. V.
A. V. oznaka da je djelo izdano u Augsburgu.
Papir oštećen tako da su mjere otiska neprecizne.
Literatura : Thieme/Becker, sv. 10., str. 534.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi; Bakropisi