Hrvatski časopis za teoriju i praksu nastave hrvatskoga jezika, književnosti, govornoga i pismenoga izražavanja te medijske kulture (Zagreb : Hrvatsko filološko društvo, 2008)
Časopis pridonosi ostvarbi svrhe nastave hrvatskoga jezika, književnosti, govornoga i pismenoga izražavanja te medijske kulture.
Ne izlazi 2018.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.15,no.1(2017) ; zadnji opis prema vol.19,no.1(2021) dana: 3.12.2021.
Keywords: Hrvatski jezik -- Serijske publikacije