Ethnologica Dalmatica - Etnografski muzej (Split) (Split : Etnografski muzej, 2013)
U časopisu se objavljuju stručni i znanstveni članci iz područja etnografije, etnologije i kulturne antropologije, muzeologije, kulturne povijesti i srodnih znanosti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Opis prema vol.24(2017) ; zadnji opis prema vol.26(2019).
Keywords: Etnologija -- Hrvatska -- Serijske publikacije