Slovo : časopis Staroslavenskoga instituta u Zagrebu (Staroslavenski institut, 2006)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne članke iz paleoslavistike, posebno iz područja hrvatskog crkvenoslavenskog jezika, hrvatske srednjovjekovne književnosti i hrvatske glagoljaške baštine.