Veterinarska stanica (Zagreb : Hrvatski veterinarski institut, 2012)
Časopis objavljuje članke o djelatnostima i ustrojstvu veterinarskih stanica.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Publikacija u formatu PDF.
Keywords: Veterinarska medicina -- Serijske publikacije