Beratung - Kollwitz, Käthe (Aleksander von der Becke, 1931)
Prikaz u interijeru. U zamračenoj prostoriji tri muška lika sjede za drvenim stolom. Na stolu dvije čaše - jedna između likova, a druga na suprotnom kraju stola.