Politička bajka (Satiričko kazalište Jazavac, 1976)
Karikaturalan prikaz čovjeka sa šeširom u dugom kaputu čiju unutrašnju stranu je osvijetlio baterijskom lampom. Na osvijetljenom dijelu mogu se pročitati podaci o predstavi