K. studentski časopis za književnost, književnu i kulturnu teoriju (Klub studenata komparativne književnosti "K." Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 2012)
Studentski časopis za književnost, književnu i kulturalnu teoriju k. obuhvaća podjednako prijevode tekstova relevantnih stranih autora kao i autorske tekstove studenata.