Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu (Arheološki muzej = Archeological museum, 2007)
Časopis objavljuje znanstvene, stručne i pregledne radove iz pretpovijesne, antičke i srednjovjekovne arheologije, povijesti i numizmatike te drugih srodnih znanstvenih disciplina.