L'amour européen - Basan, Pierre François ([S. n., 1750)
Mlada žena odjevena u raskošnu odjeću prikazana je u poluležećem položaju na sofi. Rukom kojom je oslonjena na rub sofe drži knjigu i čita, dok joj drugu ruku ljubi mladić koji je kleknuo do njenih nogu.