Educational journal of living theories ([s.n.], 2008)
Časopis objavljuje radove istraživača praktičara iz globalnog, socijalnog, kulturnog i stručnog područja koji objašnjavaju obrazovne utjecaje u svom učenju i u učenju od drugih.