Josephus Secundus ([Academie Imperiale d'Empire des Arts Libereaux, 1780)
Portret Josipa II, cara Svetog Rimskog Carstva. Na glavi nosi bijelu periku, odjeven u svečanu odoru. U pozadini dio stupa na visokom postamentu i draperija.