Vatrogastvo i upravljanje požarima : znanstveno i stručno glasilo Hrvatske vatrogasne zajednice = Fire fighting and management : professional and scientific magazine od Croatian Fire Fighting Association (Hrvatska vatrogasna zajednica, 2013)
Časopis koji objavljuje znanstvene i stručne članke iz područja vatrogastva i zaštite od požara u cilju promicanja vatrogasne struke.