Conte Stefano Zannouvich - Saint-Aubin, Augustin de (s. n., 1773)
Muški portret u ovalu. Odjeven u baroknu odjeću, na glavi perika. Iznad ovalnog ukrasnog okvira natpis, ispod okvira instrumenti, notni zapisi, lovorov vijenac... Portretirani: Stjepan Zanović.