Conte Stefano Zannouvich - Saint-Aubin, Augustin de; Marenkelle ([Paris : s. n., 1773)
Muški portret u ovalu. Odjeven u baroknu odjeću, na glavi perika. Iznad ovalnog ukrasnog okvira natpis, ispod okvira instrumenti, notni zapisi, lovorov vijenac... Portretirani: Stjepan Zanović.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Aug. de St. Aubin Sculp.; l.d. ispod prikaza otisnuto: Marenkelle effigiem del; unutar prikaza gore otisnuto: SCRIBERE JUSSIT VERITAS; unutar prikaza dolje otisnuto: CONTE STEFANO ZANNOUVICH // Dalmatino. // Nato nell. Anno 1752. 18. Febrajo.; d.d. rub otisnuto: Academia
Grafika objavljena u: Opere diverse del conte Stefano de Zannowich, ..., Pariz, 1773.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 29, str. 319.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi; Bakropisi