Činjenica da je nekom dana mogućnost da napravi izložbu važnija je od onoga što će na toj izložbi biti pokazano (Galerija suvremene umjetnosti, 1973)
Na bijeloj podlozi plakata, u gornjem dijelu formata smještena je reproducirana crno-bijela fotografija s prikazom gornjogradske zgrade Galerije suvremene umjetnosti u Zagrebu. Ispod fotografije otisnuta rečenica iz naslova.