Rock koncert : povodom tjedna solidarnosti omladine Jugoslavije s oslobodilačkim pokretima - Dorogi, Ivan (Klub studentskog centra, 1982)
Plakat crne podloge s prikazom usne šupljine sa dijelom vidljivim jezikom i zubima, smještenim u središnjem dijelu plakata te stiliziranog prikaza frizure oblikovane u pankerskom stilu, sa krijestom u plavoj i bijeloj boji