Käthe Kollwitz (Kabinet grafike JAZU, 1974)
Na crnoj podlozi dva drvorezna autoportreta Käthe Kollwitz prenesena na plakat u plavoj boji. Na središnjoj horizontalnoj osi bijelim slovima istaknut naslov i podaci o izložbi