II. internacionalni tenis turnir za prvenstvo F.N.R.J. : Opatija 22.-28. VIII 1949. (1949)
U prvom planu tenisač u bijelom prikazan u trenutku zamaha reketom. Iza figure tenisača plošni prikaz Istre, a uz lijevi rub plakata zelenilo i međunarodne pomorske signalne zastave