Mi Franjo Josip Pèrvi, po božjoj milosti cesar austrianski .. - Franz Joseph I, austrijski car (C. kr. dvorska i dèržavna štamparia, 1850)
Odredbe o posebnom položaju Kraljevina Hrvatske i Slavonije u odnosu na Mađarsku, o narodnom jeziku kao službenom, o položaju Vojvodine srpske, Vojne Krajine i pripojenju Dalmacije matici zemlji, i dr.