Nestala djeca : registar nestale djece u Republici Hrvatskoj (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, 2013)
Web-stranice projekta neprofitne udruge koja se bavi zaštitom i informiranjem djece te stvaranjem i razvojem preventivnih programa i projekata za njihovu zaštitu.