Govor : časopis za fonetiku (Odjel za fonetiku Hrvatskoga filološkog društva, 2010)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne priloge koji pridonose razvoju znanosti o govoru – izvorne znanstvene radove, studije, stručne radove, pregledne članke, znanstvene eseje, prethodna priopćenja i prikaze.