Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskog liječničkog zbora (Hrvatski liječnički zbor, 2008)
Časopis objavljuje uvodnike, stručne i znanstvene radove, preglede, prikaze bolesnika, lijekova i metoda, preliminarna znanstvena i stručna priopćenja, osvrte, pisma uredništvu i prikaze knjiga.