Transaid Croatia : udruga za promicanje i zaštitu prava transrodnih i transseksualnih osoba (Trans Aid Croatia, 2012)
Web stranice udruge čiji je cilj promicanje i zaštita prava trans, inter i rodno varijantnih osoba, promoviranje zaštite ljudskih prava, senzibilizacija javnosti, povećanje vidljivosti trans, inter i rodno varijantnih osoba.