Ambulatorij za alkoholičare : liječi od pijanstva / savjetuje i pomaže unesrećene obitelji alkoholičara (s. n., 1931)
Muškarac leži u snijegu, ispred njega boca s koje se zrcali mrtvačka glava. Dvoje djece promatra prizor