Sovjetski Kino-koncert ([s. n.], 1946)
Balerina u bijelom i lopoč na zagasito crvenoj podlozi. U lijevom gornjem segmentu plakata program događanja. Naslov je istaknut žutim slovima uz donji rub plakata