Pomorac.net : odredište svih pomoraca (Azara Adria, 2004)
Prvi internetski portal koji povezuje i okuplja sve pomorce na kopnu i moru kako bi međusobno podijelili svoja iskustva i pomogli kolegama s informacijama.