[Politički letci 1847. - 1918.] : [letci, proglasi, pozivi, objave i sl.] - Starčević, Ante, političar; Kumičić, Eugen, st; Trumbić, Ante (1847)
Letci, proglasi, pozivi, objave i sl. od 1847. do 1918. : 1. Address of the Polish Democrats to Europe 2. Proglas. Izbornikom kotara vrbovskog 3. Izbor obrtničkih članova 4. Hervati 5. Središnji odbor sjedinjenih opozicija 6. Agli elettori delle città liburniche 7. Uspomeni Dra. Ante Starčevića 8. "Mlada Hrvatska" 9. Die Information. Private Mitteilungen für Zeitungen, Gesandtschaften, Konsulate… 10. Telefonska viest "Narodne Obrane". Izbor delegata. 11. Prilog "Obzoru". Preuzvišeni gospodine bane! 12. Prilog "Obzoru". Preuzvišeni gospodine bane! 13. Proglas. Prieki sud. 14. Narode! 15. Narode! 16. Narode! 17. Narode! 18. Cijenjeni suborče! 19. Mili hrvatski narode u Americi 20. Štovani prijatelju i zemljače! 21. Prsti Pešte i Beograda! 22. Hrvatska stranka prava - Izbornicima grada Zagreba! Hrvati! Braćo! 23. Odbor "M. H." 24. Nakon općinskih izbora u Splitu. 25. Frankovci - otvoreni saveznici magjarona! 26. Radni narode! Socijalni demokrati! 27. Narodna stranjka 28. Organizovanom radništvu Hrvatske i Slavonije 29. Općinstvu grada Zagreba! 30. Općinstvu grada Zagreba! 31. Narode! Gradjani! Socijalni demokrati! 32. Prijestona besjeda 33. Govor Dr. Frana Vrbanića 34. Prilog 117. broju "Srbobrana". Govor dra Mihaila Polita-Desančiđa 35. Govor nar. Zart. Dra. Bogoslava Mažuranića 36. Govor zastupnika Ljube Babića-Gjalskoga 37. Radni narode Zagreba! Radni narode Hrvatske i Slavonije 38. Braćo sugradjani i rodoljubi Požežani! 39. Narode! 40. Izjava. 41. Radnici i radnice! Braćo i sestre! 42. Lika je progovorila 43. Veleštovani gospodine!; Izbornikom kr. i slob. Glavnog grada Zagreba. 44. Vrlo štovani gospodine; Odgovor na neopravdane napadaje. 45. Rezolucija 46. Poslovni red 47. 8. lipnja 1912. 48. Plač Jožine 49. Wiener Beitung 50. Mojim klevetnicima. Izjava.