Četiri natpisa Don Frane Bulića objelodanjena od "Bihaća" Hrvatskog društva za istraživanje domaće povijesti u Splitu prigodom otkrića Bulićeva spomenika u Zagrebu 15. IX. 1935. - Bulić, Frane ("Bihać", Hrvatsko društvo za istraživanje domaće povijesti, 1935)
Sadrži tekst natpisa koji su se imali postaviti na tvrđavi u Klisu, u Preku povodom 10. godišnjice odlaska talijanske vojske zajedno s Križem na Norinskoj kuli na Neretvi u povodu 1900. godišnjice Kristova rođenja i 250. godišnjice oslobođenja norinske krajine od Turaka i na spomeniku Petru Berislaviću od I. Meštrovića u Trogiru; uz natpise sadrži i kratke povijesne bilješke o događajima kojima su natpisi namijenjeni.