Mojbiznis.net (Mojbiznis.net, 2013)
Portal s informativnim i savjetodavnim uslugama svim mladim poduzetnicima i studentima. Tematski, Mojbiznis.net obuhvaća sva područja ekonomije primjenjivih u praktične svrhe, koje pojedinac bez puno predznanja može iskoristiti.