Godišnji izvještaj o korporativnom upravljanju izdavatelja čiji su vrijednosni papiri uvršteni na uređeno tržište u Republici Hrvatskoj (Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, 2011)
Godišnji izvještaj o korporativnom upravljanju Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.