Aspirin tablete Bayer kod prehlade i reumatizma : [kalendar] - Antonini, Otto (Array, 1932)
Zidni kalendar iz 1932. godine s reklamom za Aspirin tablete. Ilustracija prikazuje muškarce i žene u narodnoj nošnji s pejzažem u drugom planu.